Followers

Tuesday, 20 September 2011

mak ok jek...

leya | 13:36 |

Mak ok jek...tu la kot si pemandu ni cakap time tersadai sorang2 kt dalam van dia yg sebelah tayar dah termasuk dalam lobang...
haa padan la ko sape suruh tak menyabar sampai lane belah kiri celah mane tah pun ko nak memotong kan.. rasekanla..orang tamak selalu rugi...tamakkan jalan sangat, rugila mase ko time tersadai sorang2 kt situ..
pandaila sangat kn gi lalu kt tempat lecak lopak air tu..ntah ape ade kt belah dalam tah...kan dah terkono..
ko pentingkan diri ko kan gi memotong kt lane kiri kt celah mane sesuka hati, skang org lain pon pentingkan diri dorang xnak tolong ko...lagi2 time hujan..

huh sabo je la dengan perangai manusia zaman skrang ni...

8 comments:

man said...

tiada kesabaran semasa memandu...

cik fadh said...

adehhh mmg nak terkena ! ramai yg menyumpah kot tu yg kene tu .

leya said...

man: tau xpe main redah jek..kan dh terkena

cik fadh: hehe sape sruh pntingkan diri kan..nasib die la xbaik ari tu

SimplySeoul said...

hahaha...padan muka. tapi kesian juga.

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Uikss kemain nk mrh ag cik eya kita ne..sbr2

leya said...

SimplySeoul: hehe tula ade gk rse kesian skit kn..cuba fmily kte yg jdi cmtu plak emmm...

Are Inn: xmarahhhh sronokkk hihihik :)

ayu zan said...

ish2..masa raya kemarin..ramai buat gini..

leya said...

tau xpe..sume pon cm pntingkan diri kan..mcm die sorg je nk g open house,mcm die sorg jek yg kejar mase..sabo je le