Followers

Sunday, 4 September 2011

SELAMAT HARI RAYA...!!!! hahaha

leya | 02:24 |
Salam 5 Syawal semua...amboi lame btol silent blog goblog aku nih..ciannn die..
so lom terlambat g nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir...Batin xde kn? kepada semua umat islam seluruh pelusuk dunia (amboi..mcm 1 dunia lak bace blog aku nih..)...kepada semua blogger2 dan sesiapa sahaja yg membaca lagi menyinggah blog yg kesian ini..jika selama berblog ni ade terkasar bahasa, terguris hati tatkala membaca,terasa,tersentap,dan lain2 lagi moga diampunkan...diri ini hanya insan yg lemah.. isk isk isk


ehhh ok2 dah.... skang mood raya g nie (ade ke?)... aku baru jek pulang dr kampung ku di melaka mlm semalam..cpt betol mase berlalu ek? rase cm baru jek smlm aku pack beg baju nk blk ke kampung..uwaaaa sedih2 ....

pengalaman raya tahun ni? emmm nothing much special or happening.. i would say the worse raya ever kot (jahat x?) hehe... agak bosan sikit tahun ni sebab makcik sefamily yg dok KL tu xblk beraya kt kampung tahun ni (balik kmpung mertua die) pastu kalo makcik yg dok oversea tu balik memang double meriah raya ku tahun nie macam tahun2 sudah...tapi tak mengapalah dah nasib badan ....

menu special kt kampung ku mase raya aritu ialah Rendang Itik... pelik lak.. gi raya umah orang pun dihidang ngn rendang itik tu... raya sebelum ni takde la pulok... aku yg dr xmkn (sebab cm seriau dgr prkataan itik tu) trus cm jadi kesukaan lak.. hahaha...

emm dah la malas nk membebel lebih2... marilah manatap sejenak wajah2 ceria di Hari Raya...


~ di pagi raya ~


~ sedongdong sedendang di pagi raya ~


~ lihat pinggangku ramping tak?



p/s ~ hihihi laaa jngan lak termuntah tgk posing gedik lagi perasan tersebut.... ok bai





2 comments:

iMBobo said...

selamat hari raya juga! eh rendang itik?haha tak pernah makan..mcm takut nk rase hehe

leya said...

hehehe..tula mcm takut kn bile dgr itik tu tp lps rasa okla not bad hihihi