Followers

Thursday, 1 September 2016

De'Xandra Perfume murah

leya | 00:29 |

Assalam....
Hi semua lama tak update belog theheeeee...;)

Sempena bulan baru ni iolss nk promote De'Xandra Parfum ni...
Before nk jual iolss consume dulu siap2 so that boleh bagi feedback n review kat semua.
Seriously memang wangi n best part is long lasting walaupun inspired je..
Iolss spray sekali je kt wrist n sapu kt baju. Memang semerbak je.
Senang citer memang puas hati. 90% like original perfume. Terbaikk..! heeee ;)

Nahhh iols pun berkesempatan nk menjual perfume ni...iolss bagi harga kasih sayang jeww..

1 Botol (35ml) - RM 60 
(postage included)

Jom tengok wangian yg ada.





So anything do contact me :
019-231 2858 (lia)

Have a pleasant viewing..!
daaaaaaaa...


Sunday, 22 May 2016

Instant Shawl Printed 2 Muka

leya | 02:03 |

Assalamualaikum wbt...

Hi deary...lamanya x update blog ni..rindu sungguh. huuuuu.
Last entry pun tahun lepas kot hahaha...

Okla xnak buang masa..actually entry kali ni pasal instant shawl as per tajuk la kan hehe.
Myself got another version of instant shawl. Previously sy jual instant shawl yg basic which is cotton and lycra some more.
And now kan tgh trending material namanya buble (xsure betol x eja tu huhu), so myself pun nak jual jugak la shawl ni...the special part is handmade uollssss....ioolss jahit sendiri hahaha..Also got material Lycra and cotton lycra.
Menjahit dah jadi kecintaan terbaru plak hehehe...

Now present to you Instant Shawl Printed 2 Loop.....


Printed Lycra 2 Muka
RM 27 (SM)
RM 30(SS)

Printed Cotton Lycra 2 Muka
RM 35 (SM)
RM 38 (SS)

Printed Buble 2 Muka
RM 30 (SM)
RM 33 (SS)

Printed Buble 2 Muka
RM 30 (SM)
RM 33 (SS)



Kalau nak pre order pun boleh or maybe korang nak corak2 lain, sy boleh carikan kain dan jahitkan dgn penuh kasih sayang untuk korang..hikhik.
InsyaAllah..

So for further clarification ke soalan2 cepu cemas ke bole terus WA.

019-2312858 (lia)

Happy Viewing
Wassalam


Thursday, 9 April 2015

Victoria Secret Body Mist - wangian yg menyegarkan...

leya | 02:11 |
Assalamualaikum deary...
whats up whats upp...hehehe
 
Siape nak body mist Victoria Secret murah-murah? murah ke? kalau beli byk dapatlah murah heeee ;)
Original from US gitew...siape yg dah biasa dengan wangian VS ni memang setuju kan bau sangat refreshing and sweet gile...boleh spray on your body and clothes for long lasting effect.

 
ada 15 fragrances :
~pure seduction
~love spell
~vanilla lace
~pear glace
~true escape
~strawberry champagne
~coconut passion
~such a flirt
~amber romance
~moonlight dream
~aqua kiss
~be seduced
~midnight dare
 
 
and ada 2 size botol :
 
250ml - RM50/bottle
60ml - RM30/bottle
Postage FREE
 
Promotionnn..!!
3 bottles (250ml) - RM120
4 bottles (60ml) - RM100
and again postage is FREE..!
 
siapa2 yg selalu pakai and nak repeat pakai tapi butik jauh plak kan, boleh beli kt kiteee hihi ;)
 
Eh ada lagiii...siapa2 yg teringin sangat nak pakai perfumes/haruman dari perfumes yg korang x mampu nak beli, kita pun ada jual perfumes dari Dubai yg terlajak murah yg harumannye 90% sama dengan yg original tuh..boleh tahan sampai 8-12jam tauuu....
 

100ml (Gred 5A) for only RM65/bottle
and yes postage is FREE..!
 
do WhatsApp/telegram for any question or availability fragrances ya :
lia - 0192312858
 
 
InsyaAllah kalau ada banyak stock korang bole beli borong dgn harga murah and jual.
Mari kita membantu perniagaan sesama kita InsyaAllah moga diberkati..amin
Wassalam...daaa
 
 

Wednesday, 21 January 2015

Instant Shawl ala-ala Neelofa

leya | 17:32 |
Assalamualaikum...

Hai korang...ada siape2 penggemar Instant Shawl? Sekarang tengah trend kot nak pakai and bergaya cantik mcm Neelofa giteww...
Kat sini ada beberapa design instant shawl ala neelofa..material plak ada cotton, lycra, cotton with awning, chiffon etc...
Let's take a look....
p/s : saya tak jual Naelofarhijab yee...

Instant Cotton Shawl
- RM 27/pc (SM) RM 30/pc (SS)
Instant Cotton Shawl II (Tebal)
- RM 35/pc
 
  Instant Lycra Shawl 2 Muka
- RM 27/pc (SM) RM 32/pc (SS)
 
Instant Cotton Shawl with Soft Awning
- RM 30/pc (SM) RM 35/pc (SS)
 
  
Instant Shawl Magic Chiffon
- RM 20/pc
 
 Instant Cotton Pleats
RM 40/pc (SM) RM 43 (SS)
Instant Cotton Printed
RM 30/pc (SM) RM 35/pc (SS)
Instant Natasya
(Half printed Chiffon with Cotton Awning)
RM 40/pc (SM) RM 43/pc (SS)
 
 
 Yg berminat boleh tinggalan comment anda untuk available stock or directly sms/WA/Telegram ke:
019-2312858 (ms.lia)
~boleh visit ig sy jgak lialicious_shop utk promosi baru.
~sy juga menerima tempahan menjahit instant shawl cotton (pre-order), kain sy carikan dan anda hanya perlu inform color apa yg anda mahu (1-20 pcs)

Marilah bersama membantu perniagaan sesama saudara islam...InsyaAllah perbuatan baik akan dibalas baik..Wallahualam


Nama Panggilan

leya | 01:36 |
Assalamualaikum...
Entry pertama di tahun baru hehe ;)
 
Mesti semua orang ada nama panggilan, samaran mahupun nama manja giteww kan??
Entry kali ni pasal tetiba teringat kat jiran2 lama masa duduk kat Seksyen 18 Shah Alam kat flat PKNS tu (ohhh memory nyeee sob sob...). Lama kot aku n family duduk situ since aku lahir sampai umur 23 (sekarang dah tua)...
Wokey2 aku nak citer pasal nama panggilan or mungkin nama samaran kami jiran2 di flat blok 12 tersebut. Kadang2 bila ingat balik mcm kelakar pulak nama sebenar lain nama panggilan lain...masalahnye lain bebenor...hehe
Dimulakan dengan Pakcik kat tingkat 2 tu nama panggilan dia Pakcik Usop, so ingatkan nama standard la kan untuk Yusof. Tapi nama sebenar beliau Sakarani. Erkkk lain bukan? We all takde idea langsung mcamane boleh dapat nama Usop tu haha...Okay tu ayah ni anaknye pulak...dok panggil selalu dengan nama Iwan tapi nama sebenar dia Khairul hehe...masa kecik2 dulu main sama2 takde la plak terdetik nak tanya nama sebenar seperti yg tertera dalam surat beranak ke kan...
Wokey kite beralih ke tingkat 3 plak...nama panggilan dia pun Iwan jugak sama dengan yg jiran tingkat 2 tadi...tapi nama sebenar dia Hafizan hehe...tengah top agaknye kot nama Iwan time tu..kalau nak bercakap or mentioned pasal diorang just stated as Iwan tingkat 2 or Iwan tingkat 3 hehe...another thing nama ayah dia pun Usop jugak tapi Alhamdulillah itu nama sebenar dia (Yusof) hehe..
Wokey seterusnye ke tingkat 4 plak (family aku...!). Ni kakak2 aku la ni. Nama panggilan kakak aku yg sulong Ita, nama sebenar Nordaiyana hahaha. Mak aku cakap mula2 nak bagi nama kakak aku tu Anita tapi last2 kasi nama lain plak..tapi masalahnye mcamne plak boleh tersebar nama xjadi tu ke pelosok flat blok 12 tu? hahaha adoii kelako2. Kakak no2 aku plak nama panggilan dia Emy tapi nama sebenar dia Nastrah hahaha...(garuk2 kepala)..
Kadang2 bila dah terbiasa dengan nama2 panggilan ni sampai terlupa or tak tahu langsung nama sebenar kan...macam Iwan yg tingkat 3 tu aku tahu nama sebenar dia pun melalui majalah sekolah sebab dia pengawas. Kalau x sampai kesudah tak tahu hahaha..
Tapi nama2 panggilan ni memang memory n kenangan sangat2 sebab bila terjumpa semula (sebab masing2 ada yg berpindah n dah kawen), kita akan panggil balik dengan nama panggilan lama tu kan.
Lagipun nama panggilan tu pun popular kat jiran2 situ je la..kawan2 diorang mungkin panggil dengan nama betul. Nasib baik aku takde nama panggilan yg lain dari bunyi nama sebenar hehehe...
Korang2 ada ke nama panggilan yg lain ni?
 
Wokeyy that's it for today...xoxo
 

Monday, 29 December 2014

TSUNAMI : Selepas 10 Tahun (Aceh)

leya | 14:30 |

 
 
 
Alhamdulillah keadaan di Aceh sudah kembali kepada sedia kala walaupun mungkin tidak sama seperti 10 tahun dulu...semoga hidup mereka di sana diberkati Allah SWT...
Tidak lupa juga kepada mangsa2 banjir yg sedang melanda negara ketika ini, diharap tabah menghadapi dugaan besar ini dan semoga Allah SWT mendengar rintihan dan doa kami seluruh rakyat di segenap pelusuk negeri untuk keluarga, saudara mara dan sahabat handai disana..Amin.............
 

Saturday, 6 December 2014

Rumah Fairy Tale

leya | 01:45 |

woot woot...ehehehe
 
Cantik, ohsem dan comey giler rumah ni...memang seolah berada di alam dongeng macam Cinderella. meh usha...
 
Rumah ni rumah pengurus bola sepak Terengganu, Cikgu Marzuki yg terletak di Setiu Terengganu.


RUMAH FAIRY TALE MILIK CIKGU MARZUKI DI TERENGGANU

RUMAH FAIRY TALE MILIK CIKGU MARZUKI DI TERENGGANU

RUMAH FAIRY TALE MILIK CIKGU MARZUKI DI TERENGGANU



RUMAH FAIRY TALE MILIK CIKGU MARZUKI DI TERENGGANU
RUMAH FAIRY TALE MILIK CIKGU MARZUKI DI TERENGGANU

RUMAH FAIRY TALE MILIK CIKGU MARZUKI DI TERENGGANU
 
Mesti request dari anak kesayangan le tuh...
lepak rumah je pun takpe tak payah keluar haha...