Followers

Wednesday, 9 November 2011

Soffiya....

leya | 16:53 |

Drama bersiri Soffiya ni abes dah pun semalam..sape yg mengikuti cite nie? apa pendapatan korang, ok tak ending die? Kabir Bhatia ni slalu buat ending yg kadang2 diluar jangkaan penonton termasuk Leya...cite ni at 1st ramai gk penonton yg kecam sebab di awal cerita berlaku konflik kekeluargaan dimana ayah merogol anak kandungnya sendiri dan isterinya juga diseksa, lepas tu si anak bertindak ganas dengan membunuh ayahnya...dan bermulalah kehidupan baru si Soffiya ni seorang diri sebatang kara...ingatkan ending dia Soffiya akan kembali bercinta dengan Illyas lps Kamal ceraikan dia, tapi sebaliknya Soffiya teruskan membina keluarga bahagia bersama Kamal dan anak yg bakal dilahirkan..okla jgak not bad sebab kesian gk dengan Kamal yg tnggal sorang2 lepas anak dia Fiona kene bunuh kan..dahla kaki dia dah kene potong..yg best part nya bila anak Fiona tu sebenarnya memang btol anak kandung Illyas so agak sedih dan terkilan gak la kt situ sebab dapat tahu pun lepas Fiona dan meninggal..kalau tak maybe dorang bole hidup bahagia sebab Fiona pun dah menyesal n bertaubat kan...agak sadis gak la cara Fiona meninggal kan sebab terbunuh dengan tak sengaja dahla tengah mengandung...hehe apa2 je la nama pun berlakon kan...so ptg ni nanti ada citer baru plak, ramai gk pelakon2 nya..yg penting ada abg sayangku Ady Putra...yeayyy
okla tu je..have a blast wednesday daaaaa...^^


2 comments:

eszek said...

Akak (ker acik? hehe) tak boley nak layan citer bersiri ni. Ketagih tgk sampai tak leh wat keja, emo semacam hahahaha

leya said...

akak sudeyy hehe..a'ah btol tu penangan drama pnye psl hihihi