Followers

Wednesday, 30 November 2011

Anak Datuk rupenya...

leya | 14:37 |

Hari tu tgk NONA kt tv3 ari ahad tu ada segmen lelaki dan artisnya Johan Asaari aka BOTAK...lepas dah abeskan cite pasal life die, die perkenalkan kt mak die, Datin bla bla bla....uwaaaa anak Datuk rupanya mamat ni ekkk...barula ku tau selama ni...nampak dia sangat low profile kan mcm stok budak2 hingusan dari kampung jek oppsss...hehe..memang datang dari family yg low profile la kot tengok mak die pun biasa2 je mcm mak2 kite gak...tapi okla kn low profile cmtu baru sejuk hati tengok...

Barula faham sebab apenya si Johan ni menjadi rebutan 2orang wanita jelita lagi gedik iaitu Fasha Sandha dan Izreen Azminda...yg Izreen tu okla lagi sebab dorang pun same2 baru + same2 berlakon dalam Juvana kan...tapi yg si Fasha tu ape hal plak kan..memangla sama2 berlakon Cinta Elyssa tu tpi nak menggedik sangat dgn Johan tu..mula2 memang pelik tengok kemesraan dorang berdua mcm pasangan kekasih kan...tapi ni firasat Leya je la mungkin Fasha memilih atau lebih tepat lagi menggedik ngn Johan ni sebab die anak Datuk..Wallahualam la kn...mane tak nye gosip cinta pompuan tu nak dengan yg golongan ada2 je mana ada dgn org kebanyakan kan? dgn Jejai la pastu ada Datuk muda tu pastu dgn Qabil yg main kuda tu...


Mula2 ada gak terfikir pasal apa yg dua2 pompuan tu berebutkan Johan yg nampak innocent + nampak suci je muka die tu kan..mungkin la antara sebabnya pasal dia anak Datuk kan...hehe..Wallahualam ^^

12 comments:

Orked Desa said...

aiii leya...bkn si fasha ni bercinta dgn kerabat johor ke??bila la terkejar si johan ni??huhu..artis..

leya said...

hai kak..yg dgn kerabat tu fazura kalo xsilap leya..xdela dia terkejar cuma cm menggedik dgn johan ni,bila tnya jwb no comment plak..mcm2

cik kaki ketawe said...

saya pon pikir benda yg sama...sblom nie pon fasha mang kwn ngan lelaki gatal..or lebih tepat..flirting ngan anak2 vvip or vvip..yela org cantik..huhu...

leya said...

tau xpe kn..nk mnggatal n skandal pn slalu ngn vip je die mne nak ngn org biasa2 ;)

Miss Volvo said...

muka tak mcm anak datuk pun kahkah

leya said...

hahahaha..btol tu..muka tak bersalah je tgk

nysAh ngEhz said...

seyes tak taw dye anak datuk..yg saya tahu dye skol agama dulu..heh..

leya said...

a'ah tau xpe..skolah agama siap bole hafal beberapa surah lgi...muka pn innocent je xmcm anak datuk kn

Iman Collection & Design said...

Nampak mcm brutal jerk, rupa2nya tahfiz. Harap2 dia x tergelam dlm dunia glamor mcm sesetgh tu.

leya said...

tau xpe..gaya ganster suma lengkap tp rupanya tahfiz ek..tu la harap mcm tu la kn..

SimplySeoul said...

Oohh he's a anak datuk rupanya.

leya said...

a'ah tu la..xsangka kan..