Followers

Wednesday, 2 November 2011

~ Birthday Batch ~

leya | 17:01 |
Last monday was a very memorable moment in my life..cewahh skeping london tgh2 ujan sejuk cmnie...
Mesti pelik pasal apa hari Isnin? bukan sabtu mahupun ahad..sebab weeknd aritu aku ade aktiviti lain bersama family,kisahnya akan menyusul die entry akan datang ok? maka hari isnin aritu hari cuti kami sekeluarga...dengan itu dipilih juga ari cuti tersebut utk bersama2 insan terchenta..digagahkan jua badan ini walaupun sedikit keletihan dgn aktiviti di ujung mnggu sebelumnya demi insan yg tersayang ehem2...
ok ape hari isnin xde orang sesak sgt sbb suma bekerja kan...as u all knows last week adalah befday ku jadi makanya ingin celebrate..tp bukanla dgn party bgai or kek ke belon bgai..just spending a day with someone special in my life...isnt that sweet? hehehe...kami menonton wayang, berjalan2, bersiar2, makan dan minum...


~ befday girl aka princess...lalala

kesayangan....peace

~kami lunch di Wendys...~

then tea break at old town...

name pun celebrate befday kan maka inilah habuannya...mempersembahkan...!


big pink teddy bear! muahhh muahhh kt dia! akak shuke nok!

thousand million thanks to my beloved for the present and also for the whole moment that day...really appreciate it and hope to have that moment again again and again...hihihi (gedik ek? sory le..hoho)

emmm tu je la ok bai...^^

2 comments:

SimplySeoul said...

Happy Birthday^^. Have a blast one.

leya said...

thanks dear...:)