Followers

Monday, 3 October 2011

~ 10 tahun tak pakai handphone demi isteri tercinta...

leya | 13:59 |
Salam Monday Blues sume...

Tertarik ngn kisah Datuk Yusoff Haslam ni yg katenye hampir 10 tahun tidak menggunakan handphone kerana tidak mahu diganggu selepas waktu kerja...so kalau sesiapa nak cari dia kenela call pakai phone office atau phone umah...

Tapi baru-baru ni atas nasihat isterinya yg tercinta, dia pun pakaila handphone supaya memudahkan segala urusan...lgipun dia kan org seni, pengarah + penerbit femes lak tu of cos la ramai org nak cari kan...isteri dah belikan handphone blackberry tapi dia nak pakai yg 'cap ayam' je, nombor besar2 katenye...ingatkan produser cm dia ni handphone 3,4 bijik dlm tangan rupenya xde langsung...hihihihik

~Datuk Yussof dan isteri tercinta

Ada gak kisah disebalik kenapa die tak pakai handphone dekat 10thn ni..katenye dulu dia pernah diganggu dgn pelakon wanita popular...asyik mngirim sms + calling2 dia sampaikan pernah berselisih faham dgn isteri nya...dan membuat keputusan untuk tidak menggunakan handphone demi kesetian dan kecintaan terhadap isteri..wahh loving couple walaupun dh usia emas i loikee...

p/s~ korang bole ke idup tanpa handphone ngeee :)

2 comments:

mimiyuyu said...

sweetnye Dato' ni..
ni yg dinamekn syg isteri..>_<

leya said...

sweet kn...10 thn tu xpkai hp ^^