Followers

Monday, 24 October 2011

24 Tahun...steadyyyy...!

leya | 11:50 |
Salam Monday blues sume..ape yg steady lak pagi2 nie ye? hehe
Semalam yakni 23Oktober adalah hari lahirku yg ke 24..tua ke? tak kan ok g ek...firstly syukur Alhamdulillah ke hadrat Ilahi kerana aku masih bernyawa dan dikurniakan kesihatan yg baik sepanjang usia ni..terima kasih kepada mak dan abahku krana mereka aku lahir ke dunia ni cewahhh haha...tak yah la ek nak ayat poyo bagai..anyway thanks a lot diucapkan pada mak,abah dan kakak2 tercinta sbb masak2 n beli kek comel utk anak n adik yg comel lagi bergaya nie..tak lupa gk pada kawan2,kawan2 FB dan teristimewa en.boyfie sayer hihik segannn..(blushing) yg dah wish utk bufday girl ni semalam..mekaceh ye kamu org..syg korang ketat2..
emm ucapan utk diri sendiri semoga di usia yg makin meningkat dan dewasa ni diharap dapat berfikir dgn matang, menjadi anak,adik,kawan,teman istimewa yg berguna dan disayangi sepanjang masa, dikurniakan akal yg cerdas serta sihat tubuh badan dan yg penting gembira dan bahagia di samping insan2 tersayang di dunia dan di akhirat together with Allah's bless..Amin...^^

Jom tgk kek ni...




simple but tasty..moist cake..sedap wooo

syg btol nak abeskan...nyam nyammm


ok tu je la..babai ^^

2 comments:

man said...

happy birthday...
moga hidup diberkati Ilahi.

leya said...

tengkiu..Amin :)