Followers

Tuesday, 11 October 2011

yes...!!! i made it...!

leya | 10:58 |
Salam Selasa semua..
Tajuk jek dah over excited ek? pasal apa? hehehe
saje nak sharing2...sharing is caring kan..
Ari sabtu aritu yakni 08102011 befday akak aku no.2..kebetulan lak ari minggu kan so terdetik la di hati ni nak buat cupcake ke muffin ke or yg seangkatan dengannya...resipi memang aku dah amik awal2 dulu tapi blom berkesempatan membuatnya...resipi dan cara membuat memang teramat senang tinggal kerajinan dan keazaman juga ketekunan kite jek nak buat kan?

So aku decide nk buat cupcake cokolat..terconggeng conggeng trbalik balik aku kt dapur mmbuat benda alah ni (tipu jek)...oleh kerana 1st trying so aku buat separuh je la takut xjadi or xsdap ke kan..
setelah bertungkus lumus maka inilah hasilnya....





hmmm..shedapp wa cakap sama luuu...tp nampak cm muffin jek

ni baby muffin...sbb sikit nau nak letak kt cup yg besa tu hihi...

ade chip cokolat di dalam...hmm yummyyy


Ade 6 ketul je berjaya dihasilkan dlm kursus percubaan ni...hahahah..saje je entry gedik angkat bakul di pagi hari nie hehe..yerla bnda hasil kerja/air tangan sendiri dan berjaya tentu rasa puas lagi gembira bukan?
sonang yo buat muffin ni ekau cubo la yo...yg pasti jgn putus asa...caiyokk! ^^


2 comments:

SimplySeoul said...

wahh looks tasty. mana dpt resipi???

leya said...

mmg tasty cewahhh..thanks to the recipy that helped a lot..dpt kt ade 1 blog akak ni mmg psal msakan sume..xingt lak blog die