Followers

Tuesday, 16 August 2011

Nabil nak kawen dah...

leya | 10:12 |

 Salam 16 Ramadhan semua....

Nabil (Raja Lawak) akhirnya akan menamatkan zaman bujangnya dengan seorang pramugari Air Asia yang bernama Nazirah Ayub (23 tahun)...dijangka tarikhnya pada 30 September ni...samo samo la kito sorbu ko Mambau nogori somilan kek kampung si Nabil ni haa yo..

wah wah kemain Nabil ni dpt awek cun baekk punye..memang dah rezeki n jodoh die la kan..dari seorang mat peon (despatch) yg mcm mat rempit skit gayanye kepada seorang Juara Raja Lawak yg terkenal...siap dah dapat title Artis Paling Popular plak tu...kontroversi sana sini tak hengat punye...bercinta ngan Irma Hasmie lagi...ekceli aku memang harap sangat dorang kembali bercinta lepas Irma dah pakai tudung ni sebab aku suke tgk die pakai tudung (btol2 tutup n pakaian yg sopan) sweet jek comel...tapi kalo dah bukan jodoh apa boleh buat...




nabilrajalawakdannazirah
cun woo bakal bini Nabil ni...


semoga lepas dah bergelar suami ni diharap kontroversi tak ade la ye...dan semoga jodoh berpanjangan ke akhir hayat hendaknye..amin



5 comments:

cx's said...

kita doakan yg terbaik wlu sape pon jodoh die :)

leya said...

yer2 btol tu...^^

ABU said...

wah bagus latu...pasni harap tak de dah gosip2 panas..:D

SimplySeoul said...

Lepas kes2 gambar tu karier Nabil mcm down sikit. Hopefully lepas kahwin makin melimpah2 rezeki.

leya said...

ABU: yup harap cmtu la kn..kontroversi btol die nie..hehe

SimplySeoul: tau xpe cm kureng skit kn sbb mcm dh black list..tp lps tu dh ok skit..hrp akan trus ok lps dh kawen nie..