Followers

Friday, 12 August 2011

Mamat Sepah & Fida?

leya | 10:02 |

Salam Jumaat dan Salam 12 Ramadhan semua...

Mamat Sepah dan Fida bercinta ke? Fida mane? Fida yg klon Dato'Siti tu...
Rasenye mase Maharaja Lawak dan sebelum2 nya si Mamat ni bukan ke tgh bercinta dgn sorg penyanyi band girl ni? (tak ingat la ape name band nye)..siap dah mengaku la jgak...ade datang bagi moral support mase Maharaja Lawak dulu..
Now sekarang Fida ni siap buat statement yg dia ngan Mamat ni dah berkawan rapat dekat 6bulan cmtu..lame la jugak kan means sebelum ML lagi la...katenye masih terlalu awal utk bagitau yg dorang ni bercinta...masih dalam proses suai kenal barangkali..





"Saya dan Mamat berkawan rapat hampir enam bulan lalu. Saya suka berkawan dengannya setelah melihat banyak keistimewaan dalam dirinya.

"Antara ramai artis lelaki, saya tertarik dengan cara dia menandatangani autograf kepada peminat dengan menggunakan tulisan jawi dan selepas memenangi Maharaja Lawak baru-baru ini, dia terus pulang ke kampung untuk bertemu keluarga berbanding mengutamakan orang lain.

"Jadi, kualiti yang ada itu membuatkan saya selesa untuk berkawan dengannya, namun hubungan kami masih baru untuk mengatakan kami bercinta atau tidak," jelas Fida.

"Kami juga sering berhubung melalui BlackBerry Messenger (BBM). Saya serius berkawan dengannya cuma tentang jodoh kita belum tahu," ujar Fida.


p/s ~ okla tak kisah la kan dorang nak bercinta or nak berkawan dgn sape pun tapi janganla kelirukan penonton atau penyokong dorang kt luar tu..takut macam2 cakap belakang nanti kan..masalah problem nanti...^^


7 comments:

cx's said...

nk ckp taknak boleh tk ntk fida? hahaha.

NoR said...

fida adlah sedara kpd dato' ct.. sbb 2 muke diorg sme..huhuh

leya said...

cx's: haha..sbb xsesuai ek?

NoR: yup sedara kn dorg tp fida slalu xnk mngaku je..;)

ABU said...

bagusla..cepat2 la dirikan masjid ya hehehe

leya said...

ABU: yup harap kalo ade jodoh kawen kan aje hihi..

Rozita a.Halim said...

ohaiii...macam2 gosip ado haa
pape pon doakn yg terbaik tok meke bedue ^.^"

leya said...

yup2 btol tu =)