Followers

Friday, 5 August 2011

Ally Iskandar pulak..

leya | 10:42 |
salam..selamat 5 Ramadhan semua...

...dah musim org putus tunang agaknya la kan..aritu Apek ngan Elia, yg terbaru ni Ally Iskandar ngn tunang die naib juara Gadis Melayu tu, Aishah Zainal...diorang putus 30 July aritu, nasib baik sebelum puasa kan..
Ally ni ckp tiada keserasian antara mereka berdua sepanjang pertunangan mereka..kalo tak, ujung tahun ni diorang nk diikat sebagai suami isteri...dah cuba sedaya upaya tapi still xdpt penyelesaian, so result nya putuskan pertunangan...

Ally Iskandar Tunang dengan Aishah Zainal


emm kite ni hanya merancang Allah yg menentukan..mungkin dah bukan jodoh kan...elokla putus kalo dah tau dri awl psangan masing2 camne kan dari lepas dah kawen baru nk salahkan antara satu sama lain...tak pe abg Ally, sayer kan ade heeee =)

“Kami telah berusaha untuk menyelamatkan pertunangan kami tetapi tidak mencapai kata yang positif sehingga membuatkan kami mengambil keputusan untuk memutuskan ikatan,” kata Ally Iskandar kepada pemberita pada rakamkan program Mentor Raya di sini, Khamis.



15 comments:

BrightEye said...

Sejak kebelakangan ini ramai artist putus tunang/cerai kan.. manusia2..

SimplySeoul said...

laaa putus juga. Kesian, jodoh xpanjang.

leya said...

BrightEye: tau xpe..main2 je dorg nie kn..

SimplySeoul: tula xde jodoh kn nk wt cmne...

cik fadh said...

cik fadh pown ade abg ally ! ngeeee

ishiko said...

tak paham...
apa yg menyebabkn mereka2 ni rasa tak serasi.. tak dpt terima perangai sebenar kah

leya said...

cik fadh: ehh xleh2...shuhh2 :)

ishiko: ntahla dorg ni kn..kalo xserasi npe nye bt kputusan nk tunang aritu kn..maybe xphm keje msg2 kot..ally kn presenter,sume pon trtumpu kt die..

Noor said...

hmmmmmm....tak faham la dengan dye orang nie.....agaknya dah jadi trend artis skang kot.....dah bertunang,putus lak....dah kawin, cerai lak.....

@ku d! sin!e said...

takde jodoh..lebih baik sekarang. jangan dah kawen nanti.

leya said...

Noor: tau xpe..kte ni pnyela nk harap yg dorg ni kawen n bhagia tp tula dh xde jodoh..sian abg pendek..hihi

@ku d! sin!e: btol tu..elok jgak la dh tau skarang kn prangai msg2 tidak nnti lain lak jdi lps dh kawen..

iMBobo said...

dah tade jodoh kan..ally ni umur dah semakin meningkt, kena laju skit cari bakal isteri ni hehe

leya said...

hehe..btol tu..ptut umur cmtu ank dh berderet..hihi

raider150 said...

setiap kejadian tu pasti ada hikmah yg tersirat ....apa hal back to agama kita islam.tu jer ubat yg power sekali..kan..kan...kan..

leya said...

yeahhh btol...dh mmg Allah tulis bkn jodoh dorg kn..redha je la..

zaty said...

payah kalau pasangan tak de keserasian.

leya said...

tula..nsb baik dh tau sblm kawen kalo x lgi susah kn..