Followers

Monday, 23 December 2013

Pasangan wajah seiras

leya | 13:22 |

Recently ramai betol artis2 kt malaysia ni yg berkahwin kan..eloklah umur pun dah meningkat lagipun tak manis kawan lama2 nanti macam2 citer kluar...yg menariknya pasangan artis yg berkahwin ni memang ada wajah seiras sesama mereka..sangat ohsem + cute je bila nengok nye hihihi...antara yg dimaksudkan adalah seperti berikut...check them out yaww..:

1) Fouziah Gouse dan suami
mereka mempunyai senyuman yg sama...gigi sama cantik sama putih hehe...

2) Fizo Omar dan isteri

3) Jovian Mandagie dan isteri
muka Jovian ni ada sikit ala2 Dafi adik si Nina ni hahaha

Suratan atau kebetulan...namun inilah yg dinamakan jodoh.
Pray for their happiness and live happily ever after..

2 comments:

nuranne (formerly simplyseoul) said...

yes that jovianni and nina tu memang sama. i noticed that. btw i miss u girl.

leya said...

nuranne: hi dear! miss u too huhu..dah jrg update lately..