Followers

Tuesday, 29 October 2013

Sukanya Majlis Diana Amir...

leya | 13:38 |

Hi uoollss...main suka hati aku je masa bila nak update blog goblog aku ni kan..kasihan samanya....
Update ni pun sebab suka sangat nengok majlis nikah Diana Amir aritu. Sangat sweet, simple, sempurna, nice n sejuk mata memandang. Sama cantik sama padan bagai pinang dibelah dua la kan klise perumpamaan. Diana cantik, si suami pula tampan memang sweet sangat. Baju pun cantik, tak overdress sangat macam Che'Ta tu. Cakap pasal Che'Ta ni aku memang cukup tak berkenan dengan majlis dia aritu. Sangat over dari segala aspek. Dress over, make up over, baju ketat macam sarung nangka nak nampak kan sangat body shape dia tu konon masih bergetah. Majlis merisik dia aritu punyalah over sampaikan orang ingat majlis bertunang or nikah ke, padahal cuma merisik je oiii....sungguh tak berkenan aku, sangat menjengkelkan. Tak sedar ke diri tu dah tua, anak dah besar panjang. Pre wedding dia lagila overdressed. sampai kain terbelah. Tak dapat nak bayangkan macamana majlis kawin dia nanti. Tengok macam Diana Amir, tunang pun senyap-senyap je, tup2 dah kawin dah. Kawin pun dulang hantaran 3 je. Ikut sunnah katanya dan ikut mana yg wajib je. That's so nice and cool and i was thinking to make my majlis one day as nice + perfect but simple just like Diana's. Ohooiiii admire nye wedding ceremony diorang..! 
Jomla saksikan gambar-gambar majlis beliau yg super duper sweet. Oh ya suami Diana ni budak sekolah aku dulu kat sek ren sek 18 shah alam uoollsss....1 kelas masa darjah 4 kih3...aku admire kat beliau masa sekolah rendah dulu tu hahaha....beliau ada kembar actually..nice kan?


gambar nikah diana amir dan habib

gambar nikah diana amir dan habib

gambar nikah diana amir dan habib

gambar nikah diana amir dan habib

gambar nikah diana amir dan habib

gambar nikah diana amir dan habib

gambar nikah diana amir dan habib

Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat kalian....


No comments: