Followers

Thursday, 6 September 2012

Ganyang Style??

leya | 13:49 |
For Gangnam Style I prefer to said Ganyang Style...sorry for k-pop lovers or Gangnam Style fans...I found nothing special or interesting on it even have watched it 2,3 times...
ohh haii everyone! Assalamualaikum....long time no see? Ahakss...kemalasan teramat sangat telah melanda diri ini...it's been nearly 2months woo tak update blog kesian nie..walhal hari2 kot aku bukak blog aku ni tapi malas nak update apa2 walaupun ada macam2 cerita dan hal juga masalah2 yg ingin di share bersama kalian...buka blog untuk tgk dan baca kisah2 bloggers yg lain tu je..
For today yg terlintas di kepala ni ialah Ganyang Style..opssssy Gangnam Style...sorry to say rakyat malaysia kadangkala terlalu jakun dan taksub dengan benda2 macam tu...apa yg aku nampak ianya hanyalah sekadar berjoget seperti monyet..terkinja2 terlompat sana sini...apa yg best dan menariknya sampai jadi fenomena dah style tu? even ada yg dah came out dengan vid sendiri, khas utk hari raya kononnya...siap masuk surat khabar...bila aku sendiri dok tgk vid tu emmm hampeh..langsung tiada yg menarik pun...setakat miming nyanyi tu nothing special la...yg si lelaki dok tiru gaya dan aksi gangnam style tu..tu je? then what?
Kalau miming2 dan tiru2 aksi or style org tu dari dulu lagi kan Malaysian suka buat tapi knapa time ganyang style ni lak terlebih over sampai masuk surat khabar kononnya unik + versatile? The way they publish n cite tu macam vid tu terbaik sangat2 je n wajib ditonton semua...but then nothing pun..
Aku lagi prefer kalo diorang buat vid rekaan sendiri..nynyi lagu sendiri,buat style sendiri or even kalau ada 2,3 babak drama pun quit menarik gak...tapi apa boleh buat rakyat malaysia ni terlalu jakun + taksub dengan benda2 dari luar ni...Wallhualam

~Sekadar luahan rasa..no heart feelings...

No comments: