Followers

Thursday, 9 April 2015

Victoria Secret Body Mist - wangian yg menyegarkan...

leya | 02:11 |
Assalamualaikum deary...
whats up whats upp...hehehe
 
Siape nak body mist Victoria Secret murah-murah? murah ke? kalau beli byk dapatlah murah heeee ;)
Original from US gitew...siape yg dah biasa dengan wangian VS ni memang setuju kan bau sangat refreshing and sweet gile...boleh spray on your body and clothes for long lasting effect.

 
ada 15 fragrances :
~pure seduction
~love spell
~vanilla lace
~pear glace
~true escape
~strawberry champagne
~coconut passion
~such a flirt
~amber romance
~moonlight dream
~aqua kiss
~be seduced
~midnight dare
 
 
and ada 2 size botol :
 
250ml - RM50/bottle
60ml - RM30/bottle
Postage FREE
 
Promotionnn..!!
3 bottles (250ml) - RM120
4 bottles (60ml) - RM100
and again postage is FREE..!
 
siapa2 yg selalu pakai and nak repeat pakai tapi butik jauh plak kan, boleh beli kt kiteee hihi ;)
 
Eh ada lagiii...siapa2 yg teringin sangat nak pakai perfumes/haruman dari perfumes yg korang x mampu nak beli, kita pun ada jual perfumes dari Dubai yg terlajak murah yg harumannye 90% sama dengan yg original tuh..boleh tahan sampai 8-12jam tauuu....
 

100ml (Gred 5A) for only RM65/bottle
and yes postage is FREE..!
 
do WhatsApp/telegram for any question or availability fragrances ya :
lia - 0192312858
 
 
InsyaAllah kalau ada banyak stock korang bole beli borong dgn harga murah and jual.
Mari kita membantu perniagaan sesama kita InsyaAllah moga diberkati..amin
Wassalam...daaa
 
 

No comments: