Followers

Wednesday, 21 January 2015

Instant Shawl ala-ala Neelofa

leya | 17:32 |
Assalamualaikum...

Hai korang...ada siape2 penggemar Instant Shawl? Sekarang tengah trend kot nak pakai and bergaya cantik mcm Neelofa giteww...
Kat sini ada beberapa design instant shawl ala neelofa..material plak ada cotton, lycra, cotton with awning, chiffon etc...
Let's take a look....
p/s : saya tak jual Naelofarhijab yee...

Instant Cotton Shawl
- RM 27/pc (SM) RM 30/pc (SS)
Instant Cotton Shawl II (Tebal)
- RM 35/pc
 
  Instant Lycra Shawl 2 Muka
- RM 27/pc (SM) RM 32/pc (SS)
 
Instant Cotton Shawl with Soft Awning
- RM 30/pc (SM) RM 35/pc (SS)
 
  
Instant Shawl Magic Chiffon
- RM 20/pc
 
 Instant Cotton Pleats
RM 40/pc (SM) RM 43 (SS)
Instant Cotton Printed
RM 30/pc (SM) RM 35/pc (SS)
Instant Natasya
(Half printed Chiffon with Cotton Awning)
RM 40/pc (SM) RM 43/pc (SS)
 
 
 Yg berminat boleh tinggalan comment anda untuk available stock or directly sms/WA/Telegram ke:
019-2312858 (ms.lia)
~boleh visit ig sy jgak lialicious_shop utk promosi baru.
~sy juga menerima tempahan menjahit instant shawl cotton (pre-order), kain sy carikan dan anda hanya perlu inform color apa yg anda mahu (1-20 pcs)

Marilah bersama membantu perniagaan sesama saudara islam...InsyaAllah perbuatan baik akan dibalas baik..Wallahualam


6 comments:

hidayatulizati mohdzuki said...

Instant cotton shawl tu material dia mcm mne? sama mcm material neelofa ke?

kalau beli borong minimum berapa helai? dpt harga special x? :)

ade postage charge tak?

leya said...

material cotton tu xsama dgn neelofa sbb neelofa high quality sbb mahal kan huhu...but still selasa dipkai..
beli borong min 10pcs n ada postage charge sbb mahal kot nak post utk sekodi hehe...
anything bole wasap sy sbb jrg bkk blog huhu

Natrah Abdul Hamid said...

Sis...shawl cotton with awning tu ada saiz L/XL tak. Klau free saiz sllunya xlabuh sngat

leya said...

instant shawl basically free size dear..yg sis jual ni labuh jgak bole ttup dada n bahu ;)

Jarina Keram Zainalabidin said...

Nak order mcm mana sis... saya nak order Instant shawl ala neelofa soft awning . no 5 & 12 (both hijau). my hp no 0189626754 (wassap)

Anonymous said...

Assalamualaikum...nak tanya material cotton ni kena iron tak? Antara lycra dgn cotton mana lg best dipakai?