Followers

Friday, 3 February 2012

Aiiyaaa apekk..!

leya | 10:26 |
Ni bukan pasal apek jual ikan mahupun apek lori sulat kaba lamaa tapi mengenai jejaka idaman malaya yg sorang ni sape lagi kalau bukan Khairul Fahmi Che Mat..tak habes-habes dgn kontroversi mamat ni, lepas satu,satu gosip hangat pasal beliau...yg terbaru pasal die dah tak bercinta aka berkawan dgn awek kesayangan die tu si Dahlia Teck tapi kini hangat pula berkawan (lame2 bercinta la tu) dgn kawan kepada si Dahlia ni namanya Leuniey (pelik lak name org mane nih??)..mcm2 hal btol...

Bole tahan lawa orangnya, ala-ala Dahlia Teck jgakla..memang mcm tu kot taste si Apek ni nak yg free hair dan nampak style (Walluhalam..)..menurut media malaya Leuniey ni pernah bertunang tapi dah putus tapi tak tahula samada disebabkan oleh jejaka idaman malaya ni ke puncanya atau sebab lain (Wallahualam lagi..)
Jom usha gambar si Leuniey ni...




amacam?


Rimas nengok orang yg suka bertukar-tukar pasangan ni kan...tapi itu hak masing-masing ye tak? jangan sampai menyusahkan atau menghuru harakan hidup orang lain sudahla...^^

p/s~ what goes around comes around....

5 comments:

man said...

rambut sama hitam.. hati lain-lain..

cik fadh said...

da makin menyampah plak dengar cter pasal apek ni . haha

leya said...

man: yup btol tu

cik fadh: tau xpe rimas tgk tukar2 psngan kalah artis hehe

ABU said...

baru tahu pulak pasal yg ni..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ramai minat, ramai la yang benci dan dengki.. kesian apek