Followers

Monday, 30 January 2012

Begitulah Awan Nano...

leya | 11:42 |
Begitulah awan nano
Setia melindungi diri
Tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu

Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai jejarimu

Kasihnya
Kasih tiada banding
Setia tiada tara
Bagaimanapun jua

Awan kekasih sebenarmu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu


ewahhh jom nynyi same2..hehehe
kemain syiok bila lagu ni menang kt AJL mlm tadi...memang deserve pon dengan lontaran vocal mantop + lagu dan lirik yg syahdu penuh tersirat tu...no wonder sebab M.Nasir yg cipta kan...lagu dia sume penuh puitis je..performance hafiz memang best mlm tadi ditambah dgn kehadiran 'ayah' dia part last skali tu hehe..tak sia-sia Herman Tino tu dtg kan support Hafiz...memang dulu pn ade terfikir mesti Hafiz bwk 'ayah' dia ni mse perform AJL nanti hihihihi...tak pun Johan Raja Lawak masuk kejap sambil miming awan nano mcm die perform time Maharaja Lawak tu kn..hahahah kelakar...

Awan Nano won Song of the Year at AJL 26

fuhh lega rasa bila lagu yg betol2 layak bergelar pemenang menjadi juara utk AJL tahun ni...kiranya tak adala nanti cakap2 belakang ataupun penonton mempertikaikan pasal kemenangan si juara. mcm kes tahun lepas kan (rase semua tahu kan..)

cuma sedikit terkilan untuk pemenang naib juara dan tempat ketiga...sorry to say dua2 tak best, i mean mcm biasa je tak ada yg menarik pun..contoh 3suara tu perform mcm masing2 nak tunjukkan kemantapan vocal masing2 sampai serabut jadi lagu tu..komposer cina plak tu...then faizal tahir tu mcm tak layak je dpt no.3..kalau ada yg perasan dan amik tahu faizal tahir mesti akan menang utk AJL setiap tahun walaupun dengan hanya persembahan terbaik ataupun vokal terbaik kan? betol x? at least dia mesti akan membawa pulang sesuatu dari AJL...dan sedikit kecewa bila Yuna tak menang apa2...lagu dia yg 'penakut' tu nampakla strong skit dan agak unik ditambah dgn vokal unik Yuna tu..then lagu Aliyah tu kalo dapat no.3 pun ok gak ganti kan ngn Faizal Tahir tu...huhu..

Tapi tak apa la benda dah jadi kan..anggap je bukan rezeki yg kalah tu kan..tahun depan cuba lagi..^^

p/s~ hepy monday blues yawww...=)


No comments: