Followers

Friday, 29 July 2011

Drama di padang

leya | 09:47 |
salam..selamat hari jumaat semua...hujan pagi ni ye? Alhamdulillah hujan rahmat di pagi jumaat berbahagia nie...

dah tengok HARIMAU MALAYA vs SINGA LAPAR malam tadi? apa pendapatan kamu org?
hehe sangat membanggakan tgk aksi pasukan harimau main mlm tdi..mereka berhabis habisan bermain demi negara tercinta tak gitu? credit to our keeper Khairul Fahmi a.k.a Apex...mmg tak dinafikan die dari dlu akan mempamirkan aksi2 menarik semasa mnjaga gawang harimau dri dibolos pihak lawan..sangat tangkas beliau menangkap dan menepis setiap serangan yg dibuat oleh pihak lawan..yg pastinya beliau tak akan mnggu bola dtg kepadanya tetapi beliau akan sedaya upaya menangkap sndiri bola tersebut..kan?

Go to fullsize image
'hoi bola kat sane laa..! yg kau dok sms pasal ape kn dh terlepas..!

ok bercerita pasal match mlm tadi apa yg aku nmpak di masa minit2 terakhir, pihak lawak sengaja melengah2 kan masa supaya kite tak payah membuat serangan dan kemenangan akan berpihak kpd mereka..setiap minit mesti akan ade sorg player yg cedera pastu berdrama seminit dua kemudian pnggil PBSM (hentam je sape2..) tlg cek kan keadaan dorg..siap dh bwk keluar padang dh..tp tgk last2 dorg masuk blk main mcm biasa..apakah drama yg cuba disampaikan itu?

yg paling geram dgn keeper dorg yg jahanam tu..grrrr membuak2 kemarahan aku mlm tdi...especially mse die pegang kpala die konon sakit dan melengah2 kan mase..haa amik kau kad kuning bagi kat die..padan muke! siap kene sound ngn abg Safee Sali sbb terhegeh2..player dorg mmg main kasar n ganas2 je tgk kan? amik pemain import smpai 2,3 org..
View Image

walaupun kalah sekali gus tak dpt melayakkan diri ke peringkat seterusnya diharap dpt mmberi pngajaran kpd pemain kte...haihh tahun bile le pasukan kite nak main utk World Cup ni ye?


7 comments:

cucu umie said...

malysia tetap dihati..it's okaylh..malaysia telah melakukan yg terbaik...

oja_alia said...

sy sedih tp bangga..=))

tggu la lg...nnt pasti dapat pegi world cup..

singa lapar tu yg macam kiwakk..ahahahaa

leya said...

cucu umie: hehehe xpela kn bukan rezeki nmenye..nxt time try lagi..

oja: smela sedih + kuchiwa...isk3..
singa bile dh lapar mmg cmtu ar mcm haremm je..ngeee

SimplySeoul said...

Banyak betul drama melayu, cerita novel, lipur lara atas padang semalam.

leya said...

hehe tau xpe..nk bikin drama ke cite novel ke kt luar padang arr kt taman bunga nun..;)

cik fadh said...

hai leya ! thanx follow cik fadh, cik fadh folo awak balik ea !

leya said...

hai cik fadh..ok2 tengkiu :)