Followers

Friday, 8 July 2011

camane?

leya | 10:23 |

emm hai Assalamualaikum....heeee
nak tnye kt korg cmne nk view blogger2 yg tak tinggalkan link die ek?
nak jgak review mereka2 yg dh singgah dan follow kite kn..^^"
dah mcm2 klik dh tp xberjaya juge...camne ek?
tulun...sayer budak baru belajar kalo salah tolong jolokkan tunjukkan..heeee


Go to fullsize image
camane ni..musykil aku...


15 comments:

YOUsoF said...

Pun tak tau jugak la.. biasa try cari diaorang kat chat box.. mana tau dia ada tinggal jejak kat situ kan.. tapi selamat berblogging ye.. ;)

leya said...

kt chat box pn xdpt cri gk babe...cano?

Aisyah Aina said...

tak tau jugak...senang cerita...tak payah review dorang...haha XD

leya said...

hahaha..abes cite ek..xleh2 org brbudi kte brbahasa cewahh..cian kt deme2 tu sruh view n follow dorg blk..;p

OhLepak said...

mgkin diorg ikhlas nk tmbh trafik blog ni kot..tnpa mngharap blasan..haha

leya said...

hahaha..xla dorg siap sruh review n follow blog dorg blk tu yg beria menanya ni...so conclusionnye mmg xde cara la ni ek?

ayie said...

hmm ade satu je cara ayie th sape review blog ayie.. tp biasanya yg dpt detect adalah ahli-ahlinye je..

join gengblogger.com.. ada satu widget boleh th sapa yg singgah blog leya

hamzah ian said...

klik aje kat name pengomen pengomen tu.. pastu ade la link depa.. huhu

ABU said...

kalau langsung tak tinggal jejak mmg payah..masuk just follow jak kan..so jwapnya ignore jak la..sapa soh tak ubah setting dia..dah betimbun entry pasal ni tapi tak alert..so apa blh buat...nasib dia la..:)

leya said...

ayie: oo yeke? ok nnti leya join..tqvm...really appreciate it.. ;p
hamzah: kalo bole klik xdela leya ssah2 bt entry tnye psl ni..apedaa
abu: tu la psl kn..hai2 bye2 la jwbnye..;p

ayie said...

yup welkum..hehe

zaty said...

a'ah la, kite nak gak lawat dy, tapi tak tinggal link lak. naseb la. huhu

leya said...

ayie: :D
zaty: tula psl kn..hehe ;p

deeya said...

ta tau jugak lah yunk .. mmg kekadang ade yg xde link . nak2 yg folo tu .. huhu ~

leya said...

tu la kn..so mmg dh xde jln dh..huhuhu ;p