Followers

Saturday, 16 July 2011

annoying

leya | 01:37 |
salam..helo hai..slamat tgh mlm semua..!

sebagai salah seorg wanita bertudung aku mmg cukup pantang bile ternampak wanita brtudung yg lain yg mnutup bhgn atasnya SAHAJA..tp di bhgian lain trdedah utk tatapan umum...so ANNOYED ok..
sbgai contoh brtudung tapi pakai baby-t...what the fish la cmtu..name pn baby-t mstilah kcik dan ketat kn..so it should be covered by inner or cardigan then you may look nicer to see rite? nk aku tarik je tdung dorg tuh!
mencemar dan merosakkan imej muslimah je..


pakai tudung dah cantik sweet ayu je tapi......


nak tunjuk BCG die yg gabak tu ke? bkn cantik pun..

nice to see, nice to hold (mcm pnah dgr je..)
kalau nk tayang kan lengan yg cntik tu sila la tidak memakai tudung ok..peace..!




10 comments:

titiNYET said...

setuju ! pakai lah cardigan pon. cantekk jugak ape

Gagak said...

lengan pun aurat kan? start dari pergelangan tangan...

man said...

apabila tidak memahami istilah menutup aurat yg sebenar... bertudung sekadar mengikut fesyen semasa.

ABU said...

hahahaha bcg gabak!! :D

zaty said...

siap peace lg tu. hish
mencemarkan imej wanita berhijab btol. =.=

leya said...

titiNYET: kn..pkai crdigan pn lawa gk ape..
gagak: yup trsangatla aurat..;p
man: tu la kn..nk2 skang ni dh mcm2 fesyen n style tdung
abu: hahaha ske lak die ;)
zaty: tau xpe..skt ati je nengok cmtu kn ;D

ayie said...

saya setuju entry ini..sekian..

leya said...

ayie: hehe mekacih..tula kalo laki tgk lgi buat malu je..

deeya said...

ta cantek pun kte tngok lengan dia tu .. huhuhuhu ~ semoga mreka2 diberi hidayah =)

leya said...

deeya: tau xpe..yup amin..;)