Followers

Thursday, 26 May 2011

@interview bwk mak....ngeeee ;p

leya | 12:55 |
al-kisahnye...

msti ade yg ketawa atau 'ek eleh minah ni'....tp nk wt cmne bnde dh jdi (hahaha..konon)

aritu aku ade dpt call sruh dtg intrview kje kt seksyen 26 hicom shah alam tu...so half day je la aku that day...
mak mmg dh tau aku ade intrview,so blk je umh nk siap2 aku tnye mak..'mak nk ikut ke?....laju je mak ckp 'nak!'...so bwk je la kn xkn nk derhaka plak (hahah xleh blah ayat...)

ekcely mak aku jdi mcm tourist guide aku la aritu...(mcm jauh nau, pdahal area s.alam gk...)...aku mmg fail sket bab jln2 nie..kebarangkalian aku utk sesat adelah sgt tnggi..hehe...so mak la tlg pgg map yg comp tu kasi n tlg aku celah mne aku nk kne msuk...heheh lagi...

so berkat prtolongan mak aku,brjayala kami smpai ke tmpt ditujui...lega rsenye dh smpai...

so mak aku juz stay kt luar je  la kn xkn nk msuk intrview skali plak kn...nsb baik kt luar tu ade sit n cuaca xbrapa pns n ujan...

nk jdikan crita lps abes intview n nk kluar dr blik intrview tu aku dgn konfiden nye p msuk blik stor...
almaklum lega dh tamat so main ske2 ati aku jek nk bkk pntu mne2....akak yg bwk p intrview tdi dh trsembur gelak kt aku tp still cover...slh akula main mnonong je jln n bkk pntu mne2 yg aku nmpk...dhla ade staff2 lain kt situ...malunyeee akuuuuu...!! pkcik dlm blik stor tu trkjut brok tgk aku bkk pntu...aku pn mnahan2 gelak...lps dh kuar n nk p kt mak aku,aku bntai gelak xhengat pnye dpn mak aku...hahaha

sbenarnye rse cm miracle gk sbb aku rilex + chill je spnjang mnggu intrview dan di intrview...aku jwb ape yg ditnye dgn rilex n cool..chill gitu...aku rse tu berkat dri mak aku yg aku bwk brsama2 tu..setia mnggu aku kt bwh tu...mak mstila doa yg trbaik utk kte kn...
yg intrview sblm2 ni aku p sorg2 kemain nebes aku...tangan sjuk peluh sume xhengat arr...tp yg ni lain sket feel nye..aku btol2 chill, sempoi jek pdahal xprepare pape pn...emmm thanks mak! lebiu...muahhhhh2



p/s~ dh mlm tu aku cite kt akak aku yg aku bwk mak skali,ape lgi die bntai gelak arr...so nk cover malu aku ckp le 'alaa mak yg nk ikut...heheh....mak ohhh mak....;)

2 comments:

rara pinkmafia said...

heheheh ok apa bwk mak.rara pon kemana2 bwk mak.rasa safety n besh je.

leya said...

hehe..yup2 btol ;p