Followers

Wednesday, 11 May 2011

< today >

leya | 13:50 |
haippp...

~ today is wednesday is it?...ekekeke   v(0~0)v
ape nk cite ek..hentam je la..








~ my brunch tdi.....dlm smggu tu sekali je kot mkn nsi time lunch sbb kdai mkn agk jauh, kne drive kuar so mls ar kn...tp xde le slalu aku mkn bnde alah ni...;p




~ disusuli ngn ini, mkn skadar alas prut pn dh ok kn?...(xde le 1 hri aku blasah sumenye skali plak...!)



~ ni plak kudap kudapan di wktu rilex, chill gitu....hahahah




~ ni jgn lupe plak tidak kang trcekik le awok....




~~ mse kuar jp tdi bli brg nmpk le mamat sorg nie...body ketul2 gitu, muke pn gnas la jgak...aku pndgla die (brader body ketul2 spe xnk tgk babe!..), die pn pndg aku gk...dan2 tu jgak ttibe hp die bnyi...xthn dol lgu ringtone die..nk tau lgu ape? intro jap....'i want nobody nobody but you..'.....yezzaaa lgu wonder girl babe!! muke, body ganas dlm hti ade taman...(xtau la kot ade spe2 bt dajal kt die p tkar lgu ringtone die ke ape ke kn..hehe)....nk bantai gelak tp mcm krg sopan je kn...so sengih2 je le yg aku mmpu lakukan...ngeeee




2 comments:

man said...

kalau selalu tak elok sangat...
lebih baik masak dan bawa bekal.

leya said...

ye2...xslalu mkn pn...n kdg2 bwk bekal..;p