Followers

Friday, 15 April 2011

i like i like it.....weeeee

leya | 13:09 |
ptg smlm ade meeting kt opis nie..so aku cm bese la mnjalankan t'jwb yg xbrapa nk ikhlas aku buat...take note utk minute meeting...dh mcm reporter plak bezanye aku xtnye ape2 soalan..tgn ni knela ligat menulis ape yg deme2 ni dok discuss kn..trsgt la bohsannye..redha je la..start meeting kul 4pm n aku abes meeting kul 5.45pm...supposly ade lgi tp bos sruh aku beredar je sbb dh xde ape yg pnting utk dicatit..b4 blk tu bos ade ckp yg report minute aku yg sblm2 ni bgus..(bgus ke?)..mcm sakai je aku nengoknye..maybe dri view die seems like ok kot..tp ape pon pujian yg skit xsberapa tu tlh mmbuatkn aku rse dihargai n feel goooood...trus stress yg ade ni mcm ilang cmtu je..snyum mmnjang je aku otw drive blk tu...anyway thanks bos for the compliment...lps ni puji la lgi ye bru ade smngt nk keje x gitu?

No comments: